Stanovení SNP a DNA methylačního profilu u pacientů s myelodysplastickým syndromem pomocí mikročipové technologie - Beličková, Monika (Iga MZ ČR, 2012)
Anotace I. Předmětem předkládaného projektu je vytvoření SNP a DNA methylačního profilu pacientů s myelodysplastickým syndromem. Anotace II. K vytvoření profilů bude použita mikročipová technologie firmy Illumina, konkrétně "Cancer SNP Panel" pro detekci1421 jednonukleotidových polymorfismů nacházejících se v 408 genech a "Methylation Cancer Panel" pro detekci 1505 CpG lokusů vybraných z 807 genů.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Microarray Analysis; myelodysplastické syndromy; onkologie; DNA Methylation; hematologie a transfuzní lékařství; mikročipová analýza; Polymorphism, Single Nucleotide; jednonukleotidový polymorfismus; biologie; metylace DNA; Myelodysplastic Syndromes