Kvantitativní magneticko-rezonanční zobrazení v diagnostice a diferenciální diagnostice mozkových nádorů - Vymazal, Josef (Iga MZ ČR, 2012)
Kvantifikační MR zobrazení mozkových nádorů a podobných lézí na přístroji 3 Tesla s cílem vytvoření modelových dat, která mají potenciál zvýšit výtěznost MR zobrazení u těchto diagnóz.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: magnetická rezonanční tomografie; Diffusion Magnetic Resonance Imaging; onkologie; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Magnetic Resonance Spectroscopy; nádory mozku; Brain Neoplasms; difuzní magnetická rezonance; Diagnosis, Differential; Magnetic Resonance Imaging; magnetická rezonanční spektroskopie; diferenciální diagnóza; neurologie