Velká kniha o matce a dítěti - Fenwick, Elizabeth (Euromedia Group k. s. - Ikar, 2012)
Jste v jiném stavu a máte obavy z průběhu těhotenství nebo porodu? Každé těhotenství a každé miminko je výjimečné. Snahou této knihy je ukázat, co podle rodičů nejlépe funguje a co činí život nejjednodušším: praktická řešení běžných problémů. Dozvíte se podrobnosti o prenatální péči, porodních bolestech a porodu, jak zacházet s kojencem, jak krmit, kojit, co je umělá výživa, kdy se dítě stává osobností, jak se projevuje nemoc i vše o lécích.
Keywords: gynekologie a porodnictví; Child Care; těhotenství; péče o dítě; porod; Pregnancy; pediatrie; péče o kojence; Infant Care; Parturition