Neurologie pro všeobecné praktické lékaře - Novotná, Martina; Herle, Petr (Raabe, 2012)
Příručka pro všeobecné praktické lékaře poskytuje přehled oboru, popisuje vyšetřovací metody - EEG, EMG, EP, ENG, zobrazovací a další vyšetření. Věnuje se problematice akutní medicíny.
Ediční řada pro VPL II
Nahlížet - nacházet
Keywords: Neurology; Acute Disease; General Practice; nemoci nervového systému; praktické lékařství; Nervous System Diseases; Diagnostic Techniques, Neurological; všeobecné lékařství; neurologie; akutní nemoc; diagnostické techniky neurologické