Kapitoly z klinické biochemie - Schneiderka, Petr (Karolinum, 2004)
\"Publikace: Kapitoly z klinické biochemie - Druhé, doplněné a přepracované vydání - Kolektiv;Petr Schneiderka. Druhé, doplněné a přepracované vydání přehledné učebnice poskytuje studentům i lékařům užitečné informace o laboratorních testech. Představuje jednotlivé pracovní postupy klinické biochemie a seznamuje studenty lékařských fakult s nejnovějšími poznatky laboratorních odvětví medicíny.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Chemistry, Clinical; klinická chemie; Clinical Chemistry Tests; chemie, klinická chemie; biochemie; klinické chemické testy; Biochemistry