Souhrnné texty z chemie : pro přípravu k přijímacím zkouškám (přírodovědné obory, lékařství) - Streblová, Eva (Karolinum, 2012)
Publikace: Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám II. Díl (3. vydání) - Eva Streblová. Druhý díl souhrnných textů z chemie je určen zahraničním i českým studentům, kteří se připravují na studium lékařství, farmacie, veterinárního lékařství a přírodovědných oborů, kde chemie není hlavním předmětem studia. Kniha shrnuje základní poznatky z obecné, anorganické a organické chemie. Kapitoly jsou doplněny otázkami k opakování učiva a příklady k důkladnému procvičení probrané látky. Počáteční kapitoly jsou přizpůsobeny jazykovým znalostem zahraničních studentů. Publikace: Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám II. Díl (3. vydání) - Eva Streblová.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Chemistry, Inorganic; chemie; chemie, klinická chemie; anorganická chemie; Chemistry