Podzemní vody České republiky - Pytl, Vladimír; Broncová, Dagmar (Milpo media, 2012)
Odborná publikace připomíná význam podzemních vod pro civilizace, popisuje jejich zásoby, využitelnost, kvalitu, ochranu i možnosti dalšího rozvoje oboru. Přináší charakteristiky hydrogeologických poměrů jednotlivých regionů ČR, informace o jakosti a zásobách podzemních vod, popisy místních skupinových vodovodů a úpraven vod (včetně údajů o historii a použitých technologiích).
Z historie průmyslu
Keywords: přírodní prameny; Drinking Water; kvalita vody; zásobování vodou; pitná voda; Water; vodní hospodářství; Water Purification; Aquaculture; Natural Springs; Česká republika; Water Quality; environmentální vědy; Water Supply; čištění vody; voda; přírodní vědy; Czech Republic