Jak ve zdraví překonat chladné období roku? - Groh, Daniel (Solen, 2012)
Informační brožura o kašli, rýmě, zánětech horních cest dýchacích a chřipce.
Pediatrie pro praxi
Medicína pro praxi
Dobrá rada pro pacienta
Keywords: Rhinitis; Influenza, Human; pneumologie a ftizeologie; faryngitida; Immunity; Cough; rýma; otorinolaryngologie; laryngitida; imunita; Pharyngitis; Laryngitis; kašel; chřipka lidská