Praktický průvodce (nejen) pro pacienty s plicní hypertenzí - Votavová, Regina (Medical Tribune CZ, 2012)
Příručka zdůrazňuje hlavní úskalí v diagnostice plicní hypertenze, pomáhá vytvořit základní představu o tomto onemocnění a zodpovědět důležité otázky s její léčbou. Pomůcka pro pacienty a jejich příbuzné i ošetřující lékaře.
Keywords: Vascular Surgical Procedures; antagonisté endotelinového receptoru; inhibitory fosfodiesterasy 5; Epoprostenol; receptory endotelinů; epoprostenol; prevalence; pneumologie a ftizeologie; blokátory kalciových kanálů; Hypertension, Pulmonary; Phosphodiesterase 5 Inhibitors; Endothelin Receptor Antagonists; Calcium Channel Blockers; angiologie; plicní hypertenze; prostaglandiny syntetické; výkony cévní chirurgie; Prostaglandins, Synthetic; Prevalence; Receptors, Endothelin