Pohledy na kvalitu života osob se senzorickým postižením - Ludíková, Libuše (Univerzita Palackého v Olomouci, 2012)
Cílem publikace je přiblížit čtenářům vhled na kvalitu života jedinců se senzorickými postiženími, a to v různých obdobích života a z rozličných pohledů zainteresovaných osob, tedy jak klientů samotných, pečujících osob, speciálních pedagogů, tak i poradenských pracovníků.
Keywords: poradenství pro děti; kvalita života; Quality of Life; zdravotně postižení; Child; pedagogika; sociologie; dítě; Adult; Aged; dospělí; senioři; sluchově postižení; Education, Special; Child Guidance; zrakově postižení; Persons with Hearing Disabilities; speciální vzdělávání; Persons with Visual Disabilities