Etika klinického výzkumu a role etických komisí v jeho regulaci - Šimek, Jiří (Grada, 2012)
Kolektivní monografie zabývající se otázkami lékařské etiky a lidské důstojnosti v lékařství, dále etickými normami a úlohou etických komisí ve světě i v České republice.
Keywords: klinická etika; Ethics, Clinical; etika výzkumu; etické komise klinické; Ethics, Professional; profesionální etika; Ethics Committees, Clinical; etika, bioetika, lékařská etika; Ethics, Research