Paleoantropologie a evoluční antropologie - Vančata, Václav (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2012)
Jedná se o přepracovanou a rozšířenou verzi učebnice Paleontropologie z r. 2003.
Keywords: vývojová biologie; antropologie fyzická; Phylogeny; Hominidae; Paleontology; antropologie; Anthropology, Physical; fylogeneze; Developmental Biology; paleontologie