Rozpočet a financování : obce, kraje, hl. město Praha, organizační složky státu, příspěvkové organizace, svazky obcí : majetek státu : podpora regionálního rozvoje : podle stavu k 11.2.2013 (Sagit, 2013)
Soubor 29 předpisů zahrnuje rozpočtová pravidla státu a územních rozpočtů, vyhlášku o rozpočtové skladbě, zákon o podpoře regionálního rozvoje, o rozpočtovém určení daní, o majetku státu aj. Změnami byly dotčeny všechny nosné zákony, vyhláška o rozpočtové skladbě, vyhláška o předkládání údajů hodnocení plnění rozpočtů územních a další předpisy. Publikace byla doplněna o nové pokyny a sdělení Ministerstva financí a GFŘ. Všechny změny jsou vyznačeny tučně.
ÚZ : úplné znění ; 946
Keywords: Financing, Organized; Local Government; Accounting; financování organizované; Budgets; účetnictví; místní státní správa; velkoměsta; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; rozpočty; státní správa; Cities