Postižený člověk v dějinách II : texty k dějinám speciálně pedagogické teorie a praxe - Vojtko, Tibor (Gaudeamus, 2007)
Texty k dějinám speciálně pedagogické teorie a praxe. Vybrané příspěvky z konferencí Postižený člověk v proměnách času I a II.
Edice speciální pedagogiky
Keywords: Teaching; dějiny; pedagogika; History; zdravotně postižení; vyučování; zdravotní výchova