Bone tumours. Traumatology of wrist and forearm : papers presented at the Congress of Czechoslovak Orthopaedic with international participation held in Brno, October 12-14, 1977 - Bozděch, Zdeněk; Rott, Zdeněk (Univerzita J.E. Purkyně, 1979)
Ve sborníku jsou otištěny referáty věnované problematice kostních nádorů a traumatologii zápěstí a předloktí. Zabývají se diagnostikou a klasifikací jednotlivých nádorových skupin, pokroky v léčbě kostních nádorů (cytostatika,ozařování, nové chirurgické metody) i nejdůležitějšími novinkami v traumatologii zápěstí a předloktí
Opuscula chirurgica
Keywords: ortopedie; fraktury kostí; Forearm Injuries; traumatologie; poranění zápěstí; Fractures, Bone; Wrist Injuries; Bone Neoplasms; nádory kostí; poranění předloktí