Říkáme si s dětmi : k praktickým otázkám výchovy jazyka a řeči u malých dětí : [logopedické hříčky] - Synek, František (ArchArt, 1995)
Soubor nejrůznějších říkánek, veršovánek a hříček k ovlivnění úspěšného rozvoje jazyka a řeči malých dětí
Keywords: Child Rearing; Speech Disorders; logopedie, klinická logopedie; Child; dítě; speciální vzdělávání; klinická logopedie; Education, Special; Speech-Language Pathology; poruchy řeči; výchova dítěte