Master mineral solution : převrat v léčení nemocí - Humble, Jim V (New Technologies, 2013)
Jim Humble a kolektiv autorů předkládá v této knize dosavadní zkušenosti a poznatky, které se týkají látky s názvem MMS.Master Mineral Solution - Mistrovský minerální roztok. MMS se za 15 let, kdy Jim Humble náhodou, v nouzi, objevil účinky oxidu chloričitého v jihoamerickém pralese, rozšířilo po celém světě. Projděte si zde zveřejněná fakta, která jsou o oxidu chloričitém známé. MMS z něhož se oxid chloričitý uvolňuje, je schopen podle postupů Jima Humbla likvidovat veškeré patogenní mikroorganismy které způsobují nemoci a to bez jakéhokoliv poškození zdravých lidských buněk. Výsledkem je likvidace velkého množství běžných nemocí, ale i těch, které jsou dnes mnohdy neléčitelné, nebo s velkými obtížemi. Borelioza, chlamydie, herpes, alergie, chřipka, lupus, cukrovka, rakovina... MMS má velmi širokou škálu účinnosti. I když se vám to zdá nemožné, není tomu tak. MMS je neuvěřitelně účinná látka, která má potenciál změnit pohled lidstva na zdraví a nemoci. A přitom si MMS můžete sami připravit doma (převrat v léčení nemocí). Upozornění: Obsah této knihy je vnímán jako kontroverzní. Při čtení každé knihy doporučujeme nezapomínat na kritické myšlení a názory odborníků v dané oblasti.
Keywords: komplementární terapie; alternativní lékařství; Oxides; sloučeniny chloru; oxidy; Chlorine Compounds; Complementary Therapies