50 nejzdravějších superpotravin : ke zdraví se můžeme projíst - Hamann, Brigitte; Hrušová, Doris (Dialog, 2013)
Autorka uvádí prokázané účinky takzvaných superpotravin při léčení infarktu, rakoviny, diabetu, alergií, zánětů, kožních chorob, stresu, střevních potíží, artrózy atd
Zdraví
Keywords: fyziologie výživy; biopotraviny; alternativní lékařství; komplementární terapie; Complementary Therapies; Food, Organic; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Nutritional Physiological Phenomena