Gesammelte Beiträge der neurologischen Klinik der Medizinischen Fakultät der Palacký Universität in Olomouc - Hrbek, Jaromír (SPN, 1977)
Obsahuje 24 příspěvků pracovníků neurologické kliniky lékařské fakulty Univerzity Palackého, které se zabývají traumatickými obrnami lícního nervu, ischémickými mozkovými cévními příhodami u děti, orbitální flebografií,metastázováním mozkových nádorů, hranicemi diagnostických možností při bioptickém vyšetření kosterní svaloviny, radioizotopovou cisternografií, problematikou tzv. netraumatického akutního subdurálního hematomu aj
Acta Universitatis Palackianae Olomucensis Facultatis medicae ; sv. 78/1976
Keywords: neurologie; Neurology