Integrace dětí s Aspergerovým syndromem a vysokofunkčním autismem do vzdělávacího procesu : zkušenosti rodičů - Pešek, Roman (APLA, 2012)
Publikace shrnuje výsledky kvalitativního dotazníkového průzkumu, který sledoval zkušenosti rodičů s integrací jejich dětí s Aspergerovým syndromem a vysokofunkčním autismem do škol a do vzdělávacího procesu.
Keywords: Social Conditions; zdravotně postižení; autistická porucha; sociální podmínky; Child Development Disorders, Pervasive; Autistic Disorder; Parent-Child Relations; pervazivní vývojové poruchy u dětí; výchova dítěte; vztahy mezi rodiči a dětmi; pedagogika; Česká republika; Child Rearing; Mainstreaming, Education; integrovaná výuka; Asperger Syndrome; Czech Republic; Aspergerův syndrom