Ženy jsou z Prsu, muži z Chujoše : návod poslední záchrany, jak se vyhnout vzájemnému porozumění a vyrovnat si účty v partnerských vztazích - Collins, Anne; Sullivan, Elliot (Volvox Globator, 2000)
Ironický pohled na záludnosti soužití mužů a žen.
Keep smiling ; sv. 3
Keywords: Psychology, Social; Men; Communication; komunikace; interpersonální vztahy; psychologie, klinická psychologie; Interpersonal Relations; ženy; Personality; sociologie; muži; osobnost; Women; sociální psychologie