The national drug policy strategy for the period 2010 to 2018 - Bareš, Jiří (Office of the Government of the Czech Republic, 2012)
Vládní strategický dokument české protidrogové politiky.
Keywords: Česká republika; preventivní medicína; Czech Republic; adiktologie; National Health Programs; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Planning Techniques; statistika, zdravotnická statistika; Substance-Related Disorders; techniky plánování; programy národního zdraví