Lokální anestezie v praxi zubního lékaře - Ščigel, Vladimír; Hess, Ladislav (Quintessenz, 2011)
Příručka popisuje nové poznatky z farmakodynamiky a farmakokinetiky lokálních anestetik, seznamuje s původními i novými technikami aplikace, s jejich výhodami a úskalími ve stomatologii.
Quintessenz bibliothek
Keywords: lokální anestezie; Drug Compounding; zubní anestezie; analgosedace; Dentistry; Conscious Sedation; příprava léků; Anesthesia, Dental; zubní lékařství; Anesthesia, Local