Instrukce Dignitas personae o některých otázkách bioetiky (Karmelitánské nakladatelství, 2009)
Předkládaná instrukce se obrací na katolické věřící a na všechny lidi, kteří hledají pravdu. Skládá se ze tří částí: První připomíná některé antropologické, teologické a etické aspekty zásadního významu., druhá se zabývá novými problémy v oblasti plození., třetí část pak zkoumá některé nové postupy spojené s manipulací s embryi a s genetickou výbavou člověka.
Keywords: etika, bioetika, lékařská etika; Morale; humanitní vědy a umění; zločin; Theology; Reproductive Techniques, Assisted; Cloning, Organism; klonování organismů; Religion and Medicine; Embryonic Stem Cells; embryonální kmenové buňky; Stem Cells; teologie; Bioethics; náboženství a lékařství; asistovaná reprodukce; reprodukční lékařství; kmenové buňky; bioetika; morálka; Crime