Recept na pěknou postavu - Štěpnička, Jiří; Lhoták, Zdeněk (Olympia, 1987)
Jádro knihy tvoří 15 lekcí po 10 cvicích, doprovázených 450 obrázky, které jsou návodem pro formování estetické postavy.
Keywords: Men; ženy; tělovýchovné lékařství; techniky cvičení a pohybu; muži; tělesná konstituce; Exercise Movement Techniques; Women; Body Constitution