Zdravotnická hlediska v práci školy - Fišer, Jiří (SPN, 1964)
Publikace shrnuje nejnovější poznatky a zkušenosti získané u nás i v SSSR. Zejména probírá vývojovou fyziologii, školní hygienu, práci i život mládeže ve školním i mimoškolním prostředí a organizační i pracovní problémy při uplatňování zdravotnických hledisek
Na pomoc učiteli
Keywords: Education; novorozenec; Infant, Newborn; fyziologie výživy dětí; výchova dítěte; Infant; pedagogika; kojenec; dítě; Child; Environmental Health; výchova a vzdělávání; předškolní dítě; Child Rearing; Child Nutritional Physiological Phenomena; vyučování; Teaching; Child, Preschool; environmentální zdraví