Supervize v ošetřovatelské praxi - Venglářová, Martina (Grada, 2013)
Ojedinělá publikace, která zpracovává tematiku supervize v práci sestry a nelékařských pracovníků. Seznamuje čtenáře s důvody supervize v práci sester a lékařů i s jejími cíli, popisuje průběh, metody i různé modely supervize. Doplněny jsou i kapitoly o manažerské supervizi, koučování v ošetřovatelské praxi a o etice v práci supervizora. Publikace je doplněna kazuistikami, které vhodně doplňují teoretickou část.
Sestra
Keywords: ošetřovatelská péče; Nursing; ošetřovatelství; profesionální etika; organizace a řízení; Nursing Care; Organization and Administration; Ethics, Professional; Professional Competence; klinické kompetence; Clinical Competence; odborná způsobilost; management, organizace a řízení zdravotnictví