Guide to basic medical terminology - Černý, Karel (Karolinum, 2013)
Učebnice přináší základy lékařské latiny.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; lingvistika; terminologie jako téma; Terminology as Topic; Medicine; Linguistics; latina; lékařství; angličtina