Perioperační péče o pacienta v kardiochirurgii - Kaláb, Martin (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2013)
Poskytnout průřez tak specifickým oborem v celé šiři, aby dílo mohlo sloužit jako „kuchařka“ pro instrumentářky, nebylo jednoduchým úkolem. Nosnou myšlenkou atorů bylo pdat ve srozumitelné formě zkáladní přehled o jednotlivých oblastech kardiochirurgie, přitom však zachovat dostatečnou odbornou úroveň a čtivý styl textu.
Keywords: perioperační péče; Cardiac Surgical Procedures; ošetřovatelství; kardiologie; Perioperative Care; péče o pacienta; kardiochirurgické výkony; chirurgie; Patient Care