Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! - Šichtařová, Markéta (NF Distribuce, 2013)
Taky máte pocit, že je doba na zbláznění? Míváte ze stresu žaludek na vodě nebo vás \"pálí žáha\"? Nebo máte potravinou alergii či dokonce bezlepkovou dietu? Řešení je snadnější, než se zdá. Citlivá kuchyně není žádná dieta! Je to návrat k potravinám a jejich úpravě z dob, kdy ještě potravinářský průmysl v honbě za zisky tolik nezvlčil. Je to vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové. Citlivá kuchyně je záchranou pro lidi se zdravotními potížemi jako celiakie či Crohnova choroba. Je velmi vhodná aspoň přechodně pro lidi, kteří se \"jen\" necítí ve své kůži, protože žijí ve stresu a mají těžkosti se zažíváním. A je to kuchyně velmi užitečná aspoň příležitostně, o víkendech, pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. A nejúžasnější je, že je to vaření i pro začátečníky, ohromně snadné a úžasně dobré!
Keywords: vaření; biopotraviny; zdravé chování; Cooking; zájmy a záliby; Food, Organic; kuchařské knihy jako téma; Cookbooks as Topic; Health Behavior