50 let České společnosti klinické biochemie - Průša, Richard (ČSKB ČLSJEP, 2008)
Jubilejní sborník k 50. výročí vzniku sekce klinické biochemie Čs. lékařské společnosti J. E. Purkyně. Publikace připomíná významné etapy z historie České společnosti klinické biochemie i přední zakladatele a budovatele oboru.
Keywords: klinické lékařství; Clinical Medicine; Societies, Medical; dějiny 20. století; biochemie; Česká republika; History, 20th Century; dějiny 21. století; Biochemistry; společnosti lékařské; lékařství; History, 21st Century; Czech Republic