Životní prostředí : vodní hospodářství, ochrana ovzduší, přírody a krajiny, zemědělský půdní fond, horninové prostředí, odpadové hospodářství, obaly, posuzování vlivů, chemické látky, geneticky modifikované organismy a produkty, prevence závažných havárií, integrovaná prevence, obnovitelné zdroje, ekologická újma : podle stavu k 22.8.2011 (Sagit, 2011)
Právní předpisy z oblasti životního prostředí podle právního stavu k 22. 8. 2011
ÚZ : úplné znění ; 854
Keywords: Soil; Garbage; Environment; odpadní vody; odpadky; odpadní produkty; Sewage; půda; environmentální vědy; životní prostředí; Waste Products