Nový občanský zákoník : nejdůležitější změny - Bezouška, Petr; Piechowiczová, Lucie (ANAG, 2013)
Publikace představuje základní změny, které přináší nový občanský zákoník, srozumitelnou a čtivou formou seznamuje čtenáře s novými instituty (právní jednání, právo stavby aj.) i se změnami v pojetí stávajících institutů (pojetí věci, pojetí nemovitosti, kontraktační proces aj.). Opomenuta nezůstanou ani důležitá přechodná ustanovení nového občanského zákoníku.
Právo
Keywords: občanská práva; právo, zákonodárství; Housing; Family; Civil Rights; podnikání; Entrepreneurship; smlouvy; zákonodárství jako téma; rodina; bydlení; Legislation as Topic; právní vědy; Contracts; Jurisprudence