Současné trendy v klinické výživě a intenzivní metabolické péči - Szitányi, Peter; Těšínský, Pavel (Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví, 2013)
Nejnovější aspekty výživy a látkové přeměny ve zdraví a nemoci. Určeno odborné lékařské veřejnosti jako výukový materiál pro vzdělávání v oboru Klinická výživa a intenzivní metabolická péče.
Keywords: parenterální výživa; Parenteral Nutrition; klinické lékařství; Clinical Medicine; Nutritional Sciences; Nutritional Support; péče o pacienty v kritickém stavu; nutriční vědy; nutriční podpora; anesteziologie a intenzivní lékařství; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Critical Care