Nespecifická zánětlivá střevní onemocnění u dětí - Bronský, Jiří (Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví, 2013)
Učební text poskytuje přehled moderních diagnostických a terapeutických postupů u nespecifických střevních zánětů u dětí (IBD).
Keywords: ulcerózní kolitida; Inflammatory Bowel Diseases; Crohn Disease; Colitis, Ulcerative; idiopatické střevní záněty; pedagogika; methotrexát; Biological Therapy; Child; gastroenterologie; biologická terapie; Crohnova nemoc; dítě; Diagnosis, Differential; pediatrie; Methotrexate; diferenciální diagnóza