Obezita v dětském věku - Kytnarová, Jitka; Aldhoon Hainerová, Irena; Zamrazilová, Hana (Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví, 2013)
Učební text podává přehled současných poznatků o obezitě dětí a adolescentů.
Keywords: kognitivně behaviorální terapie; diferenciální diagnóza; Behavior Therapy; Anthropometry; pediatrie; behaviorální terapie; Life Style; životní styl; Obesity; pohybová aktivita; Child Nutritional Physiological Phenomena; vnitřní lékařství; antropometrie; Diagnosis, Differential; Physical Examination; obezita; fyzikální vyšetření; Motor Activity; fyziologie výživy dětí; Cognitive Behavioral Therapy