Výživa v pediatrii - Frühauf, Pavel; Szitányi, Peter (Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví, 2013)
Učební text se zabývá praktickým přístupem k výživě ve všech věkových obdobích dítěte včetně hodnocení výživového stavu a intervenční výživy a její indikace.
Keywords: Infant Nutritional Physiological Phenomena; Infant; pediatrie; dítě; perinatologie a neonatologie; primární prevence; Infant Formula; nutriční terapie; Primary Prevention; Nutritional Status; fyziologie výživy kojenců; Health Status; zdravotní stav; Child Nutritional Physiological Phenomena; Nutrition Therapy; Enteral Nutrition; parenterální výživa; nutriční stav; kojenec; náhražky mateřského mléka; enterální výživa; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Child; fyziologie výživy dětí; Parenteral Nutrition