History of the Czechoslovak, and the Czech and Slovak orthopaedics - Čech, Oldřich (Galén, 2013)
Anglické vydání uceleného přehledu historie naší i slovenské ortopedie za posledních téměř sto let. Obdivuhodný almanach, editorsky připravený prof. MUDr. Oldřichem Čechem, je nejen úctyhodnou procházkou dějinami oboru, ale představuje i významné osobnosti, společnosti i důležitá vědecká setkání. Publikace vychází jako mimořádné číslo periodika Acta Chirurgiae orthopaedicae et Traumatologiae čechoslovaca.
Acta chirurgiae orthopaedicae et traumatologiae čechoslovaca
Keywords: Česká republika; Czech Republic; Czechoslovakia; dějiny lékařství; lékaři; chirurgie; traumatologie; Physicians; Slovakia; Slovenská republika; Orthopedic Procedures; ortopedie; ortopedické výkony; Československo