Citová závislost : jak se z ní vymanit - Deetjens, Marie-Chantal; Kozlíková, Abigail (Portál, 2014)
Kdo je citově závislý, jak to zjišťovat, co je zdrojem trápení a hlavně, jak se takový člověk může z citové závislosti vymanit, o tom pojednává tato kniha. Autorka nabízí řadu prostředků, které pomohou dotyčným osobám zbavit se utrpení
Keywords: Self Concept; Dependency, Psychological; Self-Assessment; interpersonální vztahy; Interpersonal Relations; psychiatrie; Love; Expressed Emotion; emoční expresivita; láska; závislost (psychologie); sebepojetí; sebezhodnocení (psychologie)