Zázračná metoda : radikálně nový přístup k problémovému pití alkoholu - Miller, Scott D; Berg, Insoo Kim (Portál, 2014)
Tato svépomocná kniha nabízí vysoce účinnou pomoc lidem, kteří mají problém s alkoholem, a jejich blízkým. Vychází z krátkodobé terapie orentované na řešení.
Keywords: poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; závislost (psychologie); Substance-Related Disorders; adiktologie; Alcoholism; psychopatologie; Dependency, Psychological; alkoholismus; Psychopathology