Dermatovenerologie - Štork, Jiří (Galén, 2013)
Již druhé vydání oblíbené celostátní učebnice seznamuje čtenáře se základními poznatky v dermatovenerologii a důraz klade na logiku diagnostiky kožních nemocí, na praktičnost, přehlednost, pochopitelnost a srozumitelnost textu. S tím souvisí i zařazení četných schémat, tabulek, obrázků a doplnění stránek margináliemi, které umožňují rychlou orientaci v textu a pro studenty jsou také pomůckou při opakování. Pětisetstránková publikace je doplněna více než čtyřmi sty barevnými obrázky.
Keywords: Skin Neoplasms; Sexually Transmitted Diseases; kožní nemoci; nádory kůže; dermatovenerologie; sexuálně přenosné nemoci; Skin Diseases