Kniha psychologie - Collin, Catherine (Euromedia, k. s. - Knižní klub, 2014)
Kniha psychologie vychází jako druhá ze série přehledových oborových publikací, určených pro nejširší veřejnost od úplných začátečníků až po pokročilé studenty a odborníky. Srozumitelně vysvětluje všechny velké myšlenky tohoto fascinujícího oboru společenských věd. Provází nás vývojem psychologie od počátků až do současné doby a v chronologickém řazení seznamuje s nejvýznačnějšími psychology a jejich teoriemi. Knihu doplňují diagramy, které krok za krokem zpřehledňují složité teorie, klasická rčení, jež činí psychologii snáze zapamatovatelnou, a vtipné ilustrace.
Universum
Keywords: Cognitive Science; Psychology; psychologie; sociální psychologie; psychoterapie; rozvoj osobnosti; behaviorismus; Behaviorism; Psychotherapy; psychologie, klinická psychologie; Psychology, Social; kognitivní věda; Unconscious, Psychology; Personality Development; nevědomí (psychologie)