Zdravotnictví a integrovaný záchranný systém při hromadných neštěstích a katastrofách - Štětina, Jiří (Grada, 2014)
Kniha je určena všem složkám integrovaného záchranného systému – pracovníkům krizového managementu, členům záchranných týmů a zejména zdravotníkům-záchranářům a klinickým pracovníkům. Obsahuje nejen teorii a praktické postupy, ale i zkušenosti z likvidování katastrof a hromadných neštěstí doma i v zahraničí.
Keywords: záchranná práce; Decision Support Techniques; poskytování zdravotní péče; Delivery of Health Care; veřejné zdravotnictví; Rescue Work; hromadné neštěstí; metody pro podporu rozhodování; Mass Casualty Incidents; komunikační systémy urgentních lékařských služeb; systémová integrace; Systems Integration; Emergency Medical Service Communication Systems; Disasters; katastrofy