Muzikoterapie v praxi : příběhy muzikoterapeutických cest - Gerlichová, Markéta (Grada Publishing, 2014)
Kniha srozumitelně představuje téma, jeho podstatu a využití. Součástí jsou také četné praktické příklady osob z nejrůznějších cílových skupin. Knihu ocení fyzioterapeuti, ergoterapeuti, logopedi i další terapeuti, lékaři a zdravotní sestry. Inspirovat může učitele, speciální pedagogy, specialisty z oboru sociální práce i rodiče.
Keywords: Music Therapy; Psychotherapy; mezioborová studia; Interdisciplinary Studies; psychoterapie; muzikoterapie