Evropská bezpečnostní a obranná politika : národní perspektivy - Khol, Radek (Ústav mezinárodních vztahů, 2002)
Sborník studií o různých úhlech pohledu 11 zemí Evropy a USA na projekt Evropské unie.
Keywords: smlouvy; sociologie; vládní programy; Military Science; Government Programs; bezpečnostní opatření; Civil Defense; Europe; mezinárodní spolupráce; Politics; International Cooperation; politika; vojenská věda; Contracts; bezpečnost; Security Measures; civilní obrana; Safety; Evropa