Cvičení pro život bez bolesti : samoléčebný systém, který odstraňuje chronickou bolest, zbavte tělo bolesti pomocí MELT metody, nové cviky a techniky - to vše za 10 minut denně! - Hitzmann, Sue (Euromedia Group, k. s. - Ikar, 2014)
Samoléčebný systém, který odstraňuje chronickou bolest, přispívá ke správnému držení těla, zmírňuje stres a napětí, odstraňuje nadbytečný tuk, zmírňuje celulitidu, bolesti a ztuhlost, zlepšuje výkonnost a zbavuje negativních vlivů stárnutí. Autorská metoda MELT® je revoluční přístup k tělesné kondici a dlouhému životu. Odteď vás nemusí nic bolet! A stačí cvičit jen 10 minut denně.
Keywords: Pain; bolest; syndromy myofasciální bolesti; tělovýchovné lékařství; techniky cvičení a pohybu; Exercise Movement Techniques; Myofascial Pain Syndromes