O malých pro velké - Makovec, Miloš; Hrdlička, Pavel; Rychlík, Jan; Černý, František; Dobřichovský, Josef; Klímová-Fügnerová, Miroslava; Matoušková, Lída; Skořepová, Luba; Kalendová, Věra; Breux, F. L; Hrubeš, M; Čechová, Heda (Krátký film Praha, 1948)
Rodiče neustále pod různými záminkami posílají z pokoje pryč svého synka. Ten však tuší, že matka čeká dítě a situace mu velmi vadí...(oficiální text distributora)
Keywords: Health Education; zdravotní výchova; sexuální výchova; Sex Education