Aromaterapie do kapsy : malá encyklopedie éterických olejů - Noe, Marie (One Woman Press, 2014)
Praktický průvodce světem aromaterapie, který shrnuje všechny potřebné informace nutné k bezpečnému používání éterických olejů pro dobrou fyzickou a psychickou kondici
Keywords: Oils, Volatile; Plants, Medicinal; Plant Extracts; aromaterapie; alternativní lékařství; léčivé rostliny; Complementary Therapies; oleje prchavé; rostlinné extrakty; Aromatherapy; Plant Oils; komplementární terapie; oleje rostlin