Grafologie : nové pohledy - Veličková, Helena (Computer Media, 2013)
Grafologie se stále vyvíjí, jako ostatně každý vědní obor. Ve světě přibývají nové výzkumy mozku, a protože písmo, jak grafologové už dlouho vědí, není rukopis, ale ruční záznam mozkové činnosti pisatele, přinášejí výzkumy mozku také nové pohledy na ručně psané písmo. Kniha nabízí hravé formy zkoumání písma, ale učí také rozumět sobě i druhým.
Keywords: Psychology; psaní rukou; psychologie, klinická psychologie; psychologie; Personality; Handwriting; Writing; psaní; osobnost