Alzheimerova choroba : informace pro pacienty : cesta z labyrintu zapomínání - Jirák, Roman; Franková, Vanda; Hort, Jakub (Janssen-Cilag, 2000)
Informace pro pacienty o Alzheimerově chorobě, jaká jsou stadia onemocnění, jaké jsou možnosti a cíle léčby.
Keywords: Neurologic Manifestations; Alzheimerova nemoc; neurologie; příznaky a symptomy; Psychological Tests; poradenství; Family Therapy; Alzheimer Disease; psychologické testy; Signs and Symptoms; neurologické manifestace; rodinná terapie; Counseling